30 Temmuz 2011 Cumartesi

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI SİVİL MEMUR ALACAK

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI SİVİL MEMUR ALACAK
Öte yandan, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, merkez ve bağlı taşra teşkilatı ihtiyacı için, Milli Savunma ve (MSB), Genelkurmay Başkanlığı ile Kuvvet Komutanlıklarında görevlendirilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi, açıktan atama yoluyla memur alacak.Uygulamalı sınav ve mülakat, 27 Nisan ve 10 Mayıs 2011 tarihlerinde yapılacak.
Adaylarda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik ilgili maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip ve 2010 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavına (2010 KPSS) girmiş olmaları şartı aranacak.Ayrıca 2010 yılı Kamu Personel Seçme Sınavından istenen mesleklere göre taban puanlara eşit veya üzerinde puan almış olmakta adaylarda aranacak şartlar arasında yer almakta. (Şehit, malul gazi eş ve çocuklarının anne, baba veya eşinin şehit/gazi olduğunu gösterir belge ile başvurularında, almış oldukları merkezi sınav puanına aldığı puanın yüzde 10 fazlası eklenerek hesaplanmış puan dikkate alınacak), Lisans mezunları için 2010 yılı KPSS sınavına ait KPSSP03, ön lisans mezunları için 2010 yılı KPSS sınavına ait KPSSP93, Ortaöğrenim mezunları için 2010 yılı KPSS sınavına ait KPSSP94 puanları kullanılacak.

Uzman memur, mütercim, psikolog, biyolog, kimyager, bilgisayar programcısı ve mühendis unvanlarında başvuracak adaylar müracaatını 21 Mart, veri hazırlama ve kontrol işletmeni (VHKİ), muhasebeci, mal/hesap sorumlusu, sosyal hizmet uzmanı ve istatistikçi unvanlarında başvuracak adaylar 22 Mart, tekniker ve teknisyen unvanlarında başvuracak adaylar 23 Mart, garson, resepsiyoncu, zabıt kâtibi ve gardiyan unvanlarında başvuracak adaylar 24 Mart, aşçı, berber, kuaför ve kaloriferci unvanlarında başvuracak adaylar ise 25 Mart 2011 tarihinde, Kara Kuvvetleri Personel Temin Merkezi Komutanlığına müracaat edecekler. Müracaatlar şahsen yapılacak. Posta veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder